1 Mart 2010 Pazartesi

Türkiye'nin En Seksi , En Çekici Güzelleri Türk Güzelleri



No.10 - Sinem Kobal

%4 oy oranıyla listemizi sonuncu olarak tamamladı. Ekranların en seksi sarışınlarından Sinem Kobal Türkiye'deki erkeklerin hayallerini süslemeye devam ediyor.

Sinem Kobal



No.9 - Ece Gürsel

%4 oy oranı almasını Türkiye'nin en uzun bacaklı mankeni olmasına bağladık. Yaşadığı fırtınalı aşklar ve podyum kazaları onu en seksiler arasına soktu.



No.8 - Şebnem Schaffer

%4 oy oranıyla ve yaptığı çarpıcı bekaret açıklamalarıyla listemizde 8. sıraya yerleşti.



No.7 - Deniz Akkaya

%5 oy oranıyla Deniz Akkaya ilerleyen yaşına rağmen halen seksiliğini koruduğunu adeta kanıtlıyor. Berrak Tüzünataç'tan az bir farkla oy aldığı için listemizin 7. sırasında.



No.6 - Berrak Tüzünataç

%5 oy oranını güzel gözlerine ve düzgün fiziğine borçlu. Berrak Tüzünataç başarılı bir oyuncu olmasının yanında güzelliğiylede erkekleri büyülüyor.



No.5 - Didem Erol

%9 oy oranıyla Didem Erol Hollywood skandalları, İstanbul'daki çılgın eğlencelere katılması ile erkeklerin gözünde seksilik makamına erişti.



No.4 - Tuba Büyüküstün

%10 oy oranıyla Tuba Türkiye'nin en seksi esmerlerinden. Asıl dikkat edilmesi gereken nokta ise Tuba Büyüküstün'ün skandallara karışmamış olması ve seksi pozlar vermedende bu listede yer alabilmesi.



No.3 - Beren Saat

%11 oy almasının ve listemizde üçüncülüğe yerleşmesinin en büyük sebebi Aşk-ı Memnu'daki ateşli sevişme sahneleri. Beren Saat'i bikinili bile görememişken dizilerde onu en sıcak sahnelerde görmeleri herkesin dikkatini çekti



No.2 - Aysun Kayacı

%21 oy oranıyla aslında listemizin en sürpriz derecesini yaptı. Dolgun dudakları, sarışın saçları ve kusursuz vücut hatlarıyla çoğu erkeğin hayallerini süslüyor.



No.1 - Hadise

%29 oy oranıyla Hadise tüm rakiplerini solladı. Tabii birinci olmasında giydiği kıyafetler, seksi şovların çok büyük etkisi var. Erkekler Hadiseye tapıyorlar desek yanlış olmaz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Template Design | Elque 2007